Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

team_header_hq.png

Team Nimsys

Team Nimsys

Het hele team staat klaar om u te helpen. We zijn bereikbaar op 020 240 2500.

Nimsys is opgezet in 2010 door de kennis en ervaring te bundelen van Nimble IT en Syscon Automatisering. Inmiddels is een vast team van meer dan 10 personen actief. Op de foto ziet u het team dat onze klanten helpt.

In de eerste vijf jaar van het bestaan van de onderneming lag de focus op onderscheidende bedrijfsverzamelgebouwen die de bovenkant van hun markt bedienen. Zo is Nimsys trots partner van Spaces, NSI HNK, Obidos, Groothandelsgebouw, Het Industriegebouw, Briggs en Baxter Building.

Binnen deze concepten groeit de klantengroep van Nimsys en er wordt ook gewerkt aan het aansluiten van nieuwe gebouwen of concepten.

Het team is trots op de FD gazellen award uitgereikt in 2014 en trots op de nominatie voor een award in 2015. FD Gazelles zijn bedrijven die drie jaar groei van minimaal 20% laten zien. Zie het artikel “Amsterdamse ICT bedrijven groeien hard volgens het Financieele Dagblad.”

FD Gazellen 2014

Nimsys weer FD Gazelle in 2015. Klik hier voor het bericht in het Financieel Dagblad.