Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #8 - Van Rooij & Van Donk Advocaten

NL Customer Stories

Customer Stories #8 - Van Rooij & Van Donk Advocaten

Nimsys

Van Rooij & Van Donk Advocaten behandelt zaken binnen verschillende rechtsgebieden en is toegankelijk voor particulieren en bedrijven voor zowel adviserende werkzaamheden als gerechtelijke procedures. Het kantoor biedt ook de mogelijkheid om voor uw zaak gefinancierde rechtsbijstand aan te vragen, indien gebleken is dat u hiervoor in aanmerking komt. 

Van Rooij & Van Donk Advocaten heeft twee vestigingen, in Zeist en in een verzamelgebouw van HNK in Den Haag en is sinds 2015 klant van Nimsys. Advocaat & Eigenaar, Stephanie van Donk, vertelt over haar ervaring en de samenwerking met Nimsys.

“Vanaf het eerste moment was ik zeer positief over Nimsys. Ik kon direct aan de slag op mijn kantoor want het netwerk was al operatief en klaar voor gebruik. De bereikbaarheid van Nimsys is erg goed, als ik belde kreeg ik direct iemand aan de lijn, dat vind ik erg positief. Nimsys is altijd behulpzaam.”

“Ik moest een fax versturen naar de rechtbank maar om voor mij onverklaarbare reden lukte dit niet. Het was al na kantoortijd en heb toch geprobeerd Nimsys te bereiken. Ik kreeg mijn vaste contactpersoon aan de lijn die het probleem snel kon traceren en verhelpen. Mijn fax was binnen de termijn door de rechtbank ontvangen! Dit bevestigde voor mij dat ik te maken had met een betrouwbare IT bedrijf waar ik echt op kan bouwen, heel fijn dus!”

“Tijdens de verhuizing naar een andere verdieping in het gebouw kon ik ook rekenen op de service van Nimsys. Zij hadden onze telefonie etc. doorgeschakeld en het netwerk tijdelijk op de 2 locaties actief gemaakt. Zo konden wij blijven werken totdat we volledig over waren en wij voor cliënten en derden onverminderd bereikbaar waren.” 

“Ik ben daarom ook super tevreden over Nimsys!"