Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #4 - Superfund

NL Customer Stories

Customer Stories #4 - Superfund

Nimsys

Mohamed Koubini, Managing Director van Superfund.

Mohamed Koubini, Managing Director van Superfund.

Onze collega’s, Liza en Yalcin, hadden een afspraak met Superfund Asset Management GmbH en spraken Mohamed Koubini, Managing Director van Superfund.

Superfund Asset Management GmbH is een internationale aanbieder van beleggingsfondsen. Superfund biedt beleggingsfondsen aan in Aziӫ, De Verenigde Staten en Europa, en bestaat alweer 20 jaar. Dit internationale bedrijf is opgericht door Christian Baha.

Half juni 2014 heeft Liza contact gehad met Sanne den Breems (Superfund kantoor Amsterdam) en IT-er Lars Valkenburg (Superfund kantoor Wenen), voor de verhuizing van Superfund van de Vondelstraat in Amsterdam naar de Barbara Strozzilaan 201 (Zuidas)

‘Nimsys heeft ons in een kort tijdsbestek fantastisch geholpen; hierdoor waren wij binnen no time weer up-and-running!

We zijn blij met Nimsys! De medewerkers  zijn altijd bereid om onze 1-op-1 netwerk veilig te houden. Het zijn professionals die hun vak verstaan, maar ook in zijn voor een hapje en een drankje!

Nimsys is servicegericht, pakt problemen snel op en helpt ons graag bij bijvoorbeeld het installeren van IT-apparatuur.

Zij nemen IT-gerelateerde zaken uit handen, ze zijn flexibel waardoor alles soepel verloopt’

Het ontvangen van prospects en klanten is een van de redenen waarom Superfund verhuisd is naar een van de locaties die Nimsys beheert. Deze locaties liggen vaak in een dynamische omgeving en er is een variatie aan bedrijven. Naast deze punten zijn de IT-voorzieningen van topkwaliteit!