Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #16 - Integrated Systems Events

NL Customer Stories

Customer Stories #16 - Integrated Systems Events

Nimsys

Liza is op visite geweest bij onze eerste klant binnen Spaces Zuidas, Integrated Systems Events (ISE) en heeft contact gehad met operations manager Danielle Inostroza.

Wat doet Integrated Systems Events?

Integrated Systems Events organiseert de grootste jaarlijkse AV beurs ter wereld, Integrated Systems Europe. Meer dan 65.000 internationale bezoekers en 1.100 exposanten komen bijeen over een periode van 4 dagen, verspreid over 14 hallen in RAI Amsterdam. Deze venue is op dat moment de meest centrale hub ter wereld op het gebied van AV systems & integration. Op de Zuidas houdt het team van ISE zich bezig met het operationele gedeelte van de beurs, gepaard met gerichte customer service.

‘Wij waren het derde bedrijf dat bij Spaces Zuidas introk, vanaf de eerste dag waren wij in contact met Nimsys. Omdat er toen nog maar weinig bedrijven in het pand waren was de service van Nimsys altijd snel, vriendelijk en zeer betrokken. Het mooie is dat na 6 jaar de kwaliteit van de service nog steeds zo hoog is, met meerdere panden en heel veel meer bedrijven kunnen we nog steeds rekenen op de betrokkenheid en snelheid van Nimsys. Hierdoor geven zijn ons het gevoel dat ISE de enige klant is, wat wij als zeer uniek ervaren. Zodra we hulp nodig hebben staan ze voor ons klaar. 

Door de groei van ons bedrijf en de ontwikkelingen in onze industrie hebben wij vaak nieuwe hardware nodig, zoals laptops, beeldschermen, printers e.d., en tevens assistentie in de systemen die wij gebruiken. Hier vragen wij vaak de expertise van Nimsys voor, doordat zij sterk zijn op meerdere vlakken.

Ze zijn altijd bereikbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Hun service met een smile en de gezelligheid tijdens de borrels maakt Nimsys een geweldig team, waar wij met veel plezier mee werken.

Iedereen zou ‘een Nimsys’ moeten hebben op hun werkplek!