Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #15 - ExcellentFlex

NL Customer Stories

Customer Stories #15 - ExcellentFlex

Nimsys

Directeur van ExcellentFlex   Onderwijs, Sabine Falco

Directeur van ExcellentFlex Onderwijs, Sabine Falco

ExcellentFlex Onderwijs is specialist in detachering, payroll service, werving en selectie en flex pooling voor het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs. ExcellentFlex is een fris-jonge en kleine organisatie met groeistuipen. De medewerkers van ExcellentFlex zijn gepassioneerd, gedreven, eindeloos klantvriendelijk, komen veelal uit het onderwijs en maken het verschil. En op kantoor? Daar wordt lekker hard gewerkt en er heerst een vrolijke, humorvolle, collegiale en ook serieuze sfeer. Wij zijn gehuisvest in een hip verzamelkantoor.

Onze collega Jaired had een afspraak bij ExcellentFlex Onderwijs en sprak daar met Directeur Sabine Falco.

“De service van Nimsys vind ik super snel en attent. Er wordt met je meegedacht en ze zijn heel toegankelijk. Wat ik fijn vind en ook heel belangrijk is dat er een vaste contactpersoon is voor ons, hierdoor kan er snel gehandeld worden op onze behoeftes.

Er kwam een nieuwe medewerker bij ons werken en wij moesten in 2 weken een nieuwe desktop gereed hebben. Nimsys kon ons goed hierbij helpen en al na 1 week hadden wij een desktop geïnstalleerd en gereed voor gebruik. Tijdens dit proces kregen wij steeds updates over wanneer de installatie plaats zou vinden.

Na een paar maanden gingen wij verhuizen wegens uitbreiding, ik had verwacht dat het netwerk minstens een halve dag tot 1 dag eruit lag. Dit was niet het geval, Nimsys had de telefoons doorgeschakeld en had de kantoor ruimte gereed gemaakt voor een plug-en-play ervaring in minder dan 2 uur! Wij konden dan ook zo weer aan de slag. Dat vind ik nou top service!”