Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #11 - GoldRepublic

NL Customer Stories

Customer Stories #11 - GoldRepublic

Nimsys

Sharon van Leeuwen, Account & Officemanager bij GoldRepublic

Sharon van Leeuwen, Account & Officemanager bij GoldRepublic

GoldRepublic is een Nederlandse onderneming die duizenden beleggers over de hele wereld bedient. Deze beleggers vertrouwen op GoldRepublic om hun vermogen tegen de onvoorspelbare aard en risico's van de financiële markten te beschermen.

GoldRepublic is al 2,5 jaar klant van Nimsys. Sharon van Leeuwen, Account & Officemanager bij GoldRepublic geeft in het kort antwoord over haar ervaringen met Nimsys. 

Op de vraag hoe Sharon Nimsys zou omschrijven aan anderen antwoorden zij het volgende:

Nimsys is onze IT-Partij voor internet & telefonie. Wat ik fijn vindt aan Nimsys als IT-partij is dat wij ze altijd kunnen bellen voor al onze vragen betreft IT zaken. Er wordt snel gereageerd en voor zowel kleine als voor grote vragen staan ze altijd klaar om ons te woord te staan. 
Ook is het heel fijn dat er een vast aanspreekpunt is voor ons als bedrijf. Deze persoon is vaak op locatie en weet alles van ons netwerk en onze infrastructuur.

Jullie zijn nu al enige tijd klant van Nimsys, wat heeft Nimsys in deze tijd voor jullie kunnen betekenen als IT partij?

De kracht van Nimsys is dat ze dicht bij hun klanten staan. Dit merk je aan de persoonlijke communicatie. Zo hebben we goed contact met onze accountmanager en loopt hij zo nu en dan bij ons naar binnen om kijken of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Ook denkt Nimsys mee met zijn klant. 

We vroegen Sharon of zij Nimsys in 3 woorden kon beschrijven:

  • Proactief
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk

    "We zijn blij om Nimsys als IT partij te hebben, zo hoeven wij ons geen zorgen te maken om onze IT zaken en kunnen wij ons focussen op onze corebusiness “