Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #1 - Gas Natural Fenosa

NL Customer Stories

Customer Stories #1 - Gas Natural Fenosa

Nimsys

Onze collega, Timothy, ging langs bij Gas Natural Fenosa en sprak Ashwin Imambaks, Sales Manager van Gas Natural Fenosa.

Ashwin Imambaks, Sales Manager van Gas Natural Fenosa

Ashwin Imambaks, Sales Manager van Gas Natural Fenosa

Gas Natural Fenosa is de grootste energieleverancier van Spanje en geldt als pionier op het gebied van gas- en elektriciteitslevering. De Groep is actief in meer dan 30 landen en levert aan bijna 20 miljoen klanten in vijf werelddelen.

Gas Natural Fenosa is sinds 2011 klant van Nimsys en zijn vanaf dag één zeer te spreken over Nimsys.

Toen het Gas Natural Fenosa team introk bij Spaces op de Zuidas was zijn eerste ervaring positief: “Nimsys is klantvriendelijk; er werd snel geanticipeerd op onze behoeftes. Behulpzaam zijn en het meedenken over grote en kleine dingen is waar zij voor staan”.

Hij gaf hier als voorbeeld dat er gelijk meegedacht werd met telefonie en printers. En dat dit keurig verliep. “De jongens van Nimsys namen ons veel werk uithanden.”

Ondanks dat ze hun eigen IT-Helpdesk vanuit Spanje hebben, zijn ze blij met de fysieke aanwezigheid van Nimsys in het kantoorgebouw.

Ashwin geeft nog een voorbeeld van een belangrijk project. Toen Gas Natural in het gebouw ging verhuizen naar een andere verdieping werden de verwachtingen duidelijk uitgesproken. De communicatie verliep soepel, er werd een plan van aanpak gemaakt. Wat hier in opviel was de commitment “Nimsys is altijd aanspreekbaar”.

Ashwin gaf aan al een tijdje rond te lopen met het idee om aan de slag te gaan met een VPN Tunnel, met de tools die Nimsys beheerst en de communicatie vanuit Spanje met hun IT-Helpdesk werd dit vlot gerealiseerd.

Op de vraag hoe tevreden Gas Natural is met de service van Nimsys kwam het antwoord:

“Nimsys is voor ons één van de redenen waarom wij hier zitten bij Spaces”.