Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #17 - Marmalade

NL Customer Stories

Customer Stories #17 - Marmalade

Nimsys

Onze collega, Marlotte, is langs geweest bij René van Marmalade. Marmalade is gevestigd in het gebouw van HNK Houthavens te Amsterdam.

Marmalade is opgericht in 2013 en is het productiehuis achter ‘De Ontsnapping’, ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’, ‘Wat Mannen Willen’, ‘Sneekweek’, ‘Tuintje in mijn Hart’ en ‘Renesse’.
Het doel is steevast proberen te verrassen met frisse dynamische fictie voor TV en bioscoop, maar ook non-fictie en entertainment voor televisie. Het entertainmentbedrijf staat voor ‘verhalen voor een breed publiek’. 

De vestiging van Marmalade te Amsterdam is voorzien van internet en telefonie via Nimsys. “Bij binnenkomst werd mij Nimsys aangeraden. Yalcin van Nimsys heeft meteen alles aangesloten en een paar dagen later belde hij zelfs op, om te vragen of alles naar wens was.”
René van Marmalade geeft aan dat hij de samenwerking met Nimsys erg plezierig vindt. “Dit komt door de flexibiliteit maar ook zeker door de enthousiasme die ze met zich meebrengen.”