Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Customer Stories #6 - De Groene Zaak

NL Customer Stories

Customer Stories #6 - De Groene Zaak

Nimsys

De Groene Zaak heeft als missie een gezamenlijk transitie naar een duurzame economie en samenleving in de hoogste mogelijke versnelling te realiseren. De Groene Zaak kiest in het verlengde van haar missie voor drie primaire business lines: business, politics en science. Vanuit die drie programmalijnen wil De Groene Zaak het debat over de verduurzaming van de economie voeden en aanvoeren. Juist door in de praktijk – samen met haar partners – het potentieel van de nieuwe economie te laten zien. De Groene Zaak is ervan overtuigd dat er op termijn maar één businessmodel kan renderen: een duurzaam businessmodel.

De Groene Zaak is gevestigd in een bedrijfsverzamelbouw van Spaces en is sinds 2014 klant van Nimsys. Officemanager Ghilaine Broer-Peeters vertelt over haar ervaring en samenwerking met Nimsys.

“De eerste indruk die ik kreeg van Nimsys was zeer positief. Wat ik prettig vind is dat zij communicatief heel sterk zijn en een vriendelijke en fijne service hebben, ook als je zoals wij met een ander vast ICT bedrijf werken. Nimsys is ook snel ter plekke omdat er bijna altijd wel iemand van hen op ons filiaal aanwezig is, waardoor wij niet lang hoeven te wachten voor ondersteuning als wij bijvoorbeeld een netwerkprobleem hebben. 

Wij hadden bijvoorbeeld een printerprobleem waar wij niet uitkwamen, en belden Nimsys op om te vragen of zij hierin ons kon assisteren. Nimsys kon ons hierbij helpen en heeft zelf het printerprobleem opgelost. Nimsys is meer dan alleen een internet & telefonie provider, je kunt voor andere ICT vragen ook bij hen terecht.

Wat ik fijn vind is dat ik zelf toegang en inzicht heb in mijn facturen. Bijvoorbeeld via de Nimsys portal waar je precies kunt zien hoeveel er gebeld is en waar ik zelf mijn telefoondoorschakeling kan regelen, dat vind ik ideaal!”