Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Bellen naar 0900-nummers kost geld

Dutch News

Bellen naar 0900-nummers kost geld

Nimsys

Wanneer u belt naar een 0900-nummer worden er kosten in rekening gebracht. Helaas komt het steeds vaker voor dat criminelen van deze dergelijke nummers gebruik maken om te frauderen. Wanneer u belt naar een 0900-nummer wordt je voor een bepaalde periode aan de lijn gehouden om de betaling te voltooien. Hoe langer u aan de telefoon blijft, hoe hoger de kosten. Wilt u een 0900-nummer blokkeren? Laat het ons weten.