Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

201 Barbara Strozzilaan
Amsterdam-Zuid, NH, 1083 HN

+31 (0)20 240 2500

Nimsys installs and manages IP networks for companies and business centers. In addition to networks, we focus on providing Internet and VoIP telephony to the tenants of buildings under our IT management. We can also provide a variety of other IT services.

Dutch News

Cyber aanval

Nimsys

Afgelopen maand heeft er een cyberaanval plaats gevonden. Deze cyberaanval is de grootste aanval geweest tot nu toe.

Read More

Nimsys Nieuwsbrief - Juni 2016

Nimsys

Dit is de allereerste Nimsys nieuwsbrief. We willen graag een aantal relevante zaken direct delen met jou, onze zeer gewaardeerde klant! Soms hebben we speciale aanbiedingen, innovatieve producten of nieuwsfeitjes.

Read More

Spaces opent nieuwe locatie aan Hofplein Rotterdam

Nimsys

via Emerce

Amsterdam, 5 april 2016
– Spaces, aanbieder van inspirerende kantooromgevingen voor professionals en groeiende ondernemingen, opent vandaag een nieuwe locatie in Rotterdam. De volledig gerenoveerde Shell-toren aan het Hofplein is hiermee de twaalfde locatie van Spaces wereldwijd. Martijn Roordink, directeur en oprichter van Spaces: “Als een van de eerste hoge gebouwen aan de skyline van Rotterdam, is dit een kantoor met een geschiedenis en een ziel. De imposante betonnen constructie met grote glazen ramen zorgen voor veel daglicht, terwijl een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas wordt geboden.”

Vijfduizend vierkante meter werken en creëren
Spaces Hofplein biedt ondernemers, freelancers en (inter-) nationale bedrijven uit de regio Rotterdam een inspirerende kantooromgeving. De negen verdiepingen van Spaces Hofplein omvatten ruim vijfduizend vierkante meter kantoorruimte, 1.800 vierkante meter Business Club met design meubilair, een gastvrije receptie, een barista koffiebar en een community die bestaat uit gelijkgestemden en tien stijlvolle meeting rooms. Martijn Roordink: “Spaces zorgt ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn door hen de keuze te bieden om anders te werken. We hebben als doel om de werk-privé balans te optimaliseren, door werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken. We zijn trots dat we dit nu ook in de Maasstad kunnen aanbieden”.

Internationaal concept
Het innovatieve kantorenconcept van Spaces begon in 2006 in Amsterdam en heeft sindsdien elf kantoren geopend in onder meer Den Haag, Londen en Melbourne. Spaces opende begin 2016 ook twee nieuwe locaties in New York en Sydney. De locatie aan het Hofplein in Rotterdam is in lijn met de ambitie om zowel nationaal als internationaal stevig te groeien. Martijn Roordink: “Onze klanten werken graag in wereldsteden en vanzelfsprekend volgen wij hen. Spaces streeft naar een globale metropolitane dekking binnen drie jaar. Palo Alto, San Francisco en Dallas zullen snel opengaan.”

Uber en Decathlon gevestigd in Hofplein
Bedrijven zoals taxi-app Uber, ’s werelds grootste sportretailer Decathlon en Tentacles Innovation, specialist in Internet of Things, maken reeds gebruik van de nieuwe locatie. “Spaces Rotterdam maakt het mogelijk om de groei van ons bedrijf te faciliteren. Door de opening van een nieuwe locatie in een gebouw waar al eerder revolutie plaatsvond, is de tijd gekomen dat de historie zich zal herhalen”, vertelt Jeff van den Berg van Tentacles Innovation. Ook Jeroen Volk, mede-oprichter en CEO bij InvoiceSharing, een kosteloze e-facturatiedienst, is enthousiast over het concept: “Ik wist niet dat ik zo gevoelig was voor design. De mooie lichte en ruimtelijke omgeving geeft duidelijk extra energie aan het team!”

Innovatief design
De nieuwe locatie van Spaces is gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station en naast het recent gerenoveerde Hofbogen, waar restaurants, delicatessenwinkels en boetieks gevestigd zijn. Net als de andere locaties is ook Spaces Hofplein ontworpen door internationaal gerenommeerde interieurontwerpster Sevil Peach. Roordink: “De Spaces-kantoren staan bekend om het innovatieve design die door het gehele pand te zien is in de inrichting.”

Wethouder van Dordrecht, Jasper Mos, opent HNK Dordrecht

Nimsys

HOOFDDORP, 24 maart 2016 – NSI N.V. (“NSI”) heeft gistermiddag in Dordrecht haar 11e HNK vestiging officieel geopend. Wethouder Jasper Mos verrichte deze feestelijke handeling onder belangstelling van de aanwezige ondernemers. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

Met de komst van HNK Dordrecht is HNK vertegenwoordigd in de Drechtsteden. Daniel van Dongen, CFO NSI licht toe: “Wij zijn trots dat wij ook in de ondernemende stad Dordrecht een centrale plek kunnen bieden aan ondernemers. Net als bij de andere HNK vestigingen bieden wij een prachtige werk- en netwerklocatie binnen het landelijk opererende HNK concept voor wie op zoek is naar flexibiliteit en goede voorzieningen in een inspirerende omgeving.”

Jasper Mos, wethouder van onder meer economische zaken en vastgoed in Dordrecht, is enthousiast over de komst van HNK Dordrecht: “Dordrecht is naast een uitstekende plek om te wonen en recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. Creatief ondernemerschap scoort hoog in Dordrecht en HNK Dordrecht sluit hier goed bij aan. Het is laagdrempelig voor ondernemers om kantoor te houden en onderling zaken te doen in deze inspirerende omgeving. Door haar opzet, sfeer en netwerk is HNK een goede aanvulling voor het kantorenaanbod in de stad Dordrecht”.

HNK Dordrecht is zeer goed bereikbaar en staat op een zichtlocatie schuin tegenover NS station Dordrecht CS. Totaal biedt deze vestiging circa 5.600 m2 kantoorruimte, waarvan reeds zo’n 22% verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Nespresso bar. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Momenteel zijn er HNK vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Hoofddorp, Apeldoorn, Den Bosch en Ede. HNK Dordrecht is de 11e HNK vestiging

http://www.hnk.nl/nieuws/persbericht/nsi-opent-hnk-vestiging-in-dordrecht/